Kloosterbuffet Dit buffet is het meest gekozen buffet, omdat het diverse gerechten bevat, die door iedereen lekker gevonden word.
Hollandsbuffet In dit buffet komen “de smaken van toen” weer tot leven. Koken zoals we van oma gewend zijn. Een sappige rookworst, heerlijke jus en uitgebakken spek.
Italiaansbuffet La dolce vita! Smakelijke pasta en goed gevulde sauzen. De rijke Italiaanse keuken is bellissima! Buon appetito!
Bij ons zijn buffetten niet zo maar buffetten. Ze zijn met zorg samengesteld en juist omdat wij ook duurzaam ondernemen, proberen wij zoveel mogelijk streekproducten in onze buffetten te verwerken. Voor alle buffetten geldt een minimale afname van 30 personen. Voor kleinere aantallen hebben wij de hors d'oeuvre schalen met eventueel warme items. Naast de verzorging van het culinaire gedeelte kunnen wij ook zorgen voor een passende feestelijke aankleding en/of bedienend personeel. Een greep uit onze themabuffetten zijn : Kloosterbuffet Biologischbuffet Een overzicht van alle Themabuffetten kunt u hier zien. Monnikenbuffet Vegetarischbuffet Italiaansbuffet Mediterraansbuffet Natuurlijk hebben wij ook een aantal Barbecue’s samengesteld.