Voor lekkere en smaakvolle hapjes voor de borrel bent u bij ons aan het juiste adres! Ons assortiment feestelijke hapjes is zeer gevarieerd. De hapjes zijn vanaf 50 stuks te bestellen. De hapjes hebben een originele uitstraling.
Borrelhapjes Bij ons zijn buffetten niet zo maar buffetten en zijn met zorg samengesteld. Wij proberen wij zoveel mogelijk streekproducten in onze buffetten te verwerken.
Amuse & Fingerfood Wij verzorgen heerlijke goed belegde broodjes voor (zaken)lunches. Al onze broodjes worden dagelijks vers en met zorg bereid.
Tapashapjes Voor lekkere en smaakvolle hapjes voor op tafel bent u bij ons aan het juiste adres! Ons assortiment hapjes zijn zeer gevarieerd en zijn vanaf 50 stuks te bestellen.
NIEUW in het assortiment!! Hapjes Barbecue Terwijl uw eigen Chef lekkere hapjes klaar maakt op de Green Egg kunt u fijn bijpraten met uw gasten. Met regelmaat worden hapjes uitgeserveerd aan uw gasten. Een scala aan hapjes en smaken zorgen ervoor dat u samen met uw gasten kunt genieten van een culinaire barbecue beleving. Gerookte eendenborst met zomersalade en rode-ui vinaigrette, Taartje van verse zalm, kwartelei en crème fraîche, Soepje geserveerd in een wijnglas, Teriyakispies van kip met cashewnoten en sojasaus, Gegrilde gamba’s met tomatensalsa, Mini broodje hamburger van rundvlees met pedano en sol o’ sud, Glaasje gevuld met o.a. panna cotta, tiramisu en chocolademousse. Prijs p. p. € 26,50