Frigerio Service in Food verzorgt heerlijke culinair belegde broodjes voor (zaken)lunches. Al onze broodjes worden dagelijks vers en met zorg bereid. Het brood komt van een lokale ambachtelijke bakker die dit s’ morgens vers afbakt en bij ons aflevert. Wij kijken anders naar een broodje; geen standaard product maar met zorg bereid, vers, betaalbaar en mooi gepresenteerd op een schaal. Om de lunch nog completer te maken is het ook mogelijk om extra gerechten zoals: een pasteitje, Van Dobben kroket, pizzapunt of een overheerlijk kopje verse pommedorisoep te bestellen.
Broodjes lunch De broodjes worden rijkelijk belegd met: boerenham, kaas,rosbief, kipfilet, eiersalade, hummes, sla komkommer en tomaat.
Broodjes-Sandwich lunch De lunch bestaat uit mini bolletjes met gerookte zalm en oude kaas, sandwiches met kruidenroomkaas, tomaat en tuinkers, wraps met eiersalade en beenham en mini croissant met gerookte kipfilet en rode ui.
Lunchpakketje Bent u op zoek naar eenvoudige lunchpakketten. Ons lunchpakket Basic is een goede keuze voor ieder budget. Al onze lunchpakketten worden dagelijks vers bereid en op tijd bij u bezorgd.