Eenvoudige BBQ Bij ons zijn buffetten niet zo maar buffetten en zijn met zorg samengesteld. Wij proberen wij zoveel mogelijk streekproducten in onze buffetten te verwerken.
Luxe Barbecue Wij verzorgen heerlijke goed belegde broodjes voor (zaken)lunches. Al onze broodjes worden dagelijks vers en met zorg bereid.
Exellente BBQ Voor lekkere en smaakvolle hapjes voor op tafel bent u bij ons aan het juiste adres! Ons assortiment hapjes zijn zeer gevarieerd en zijn vanaf 50 stuks te bestellen.
NIEUW in het assortiment!! Hapjes Barbecue Terwijl uw eigen Chef lekkere hapjes klaar maakt op de BBQ kunt u fijn bijpraten met uw gasten. Met regelmaat worden hapjes uitgeserveerd aan uw gasten. Een scala aan hapjes en smaken zorgen ervoor dat u samen met uw gasten kunt genieten van een culinaire barbecue beleving. Gerookte eendenborst met zomersalade en rode-ui vinaigrette, Taartje van verse zalm, kwartelei en crème fraîche, Soepje geserveerd in een wijnglas, Teriyakispies van kip met cashewnoten en sojasaus, Gegrilde gamba’s met tomatensalsa, Mini broodje hamburger van rundvlees met pedano en sol o’ sud, Glaasje gevuld met o.a. panna cotta, tiramisu en chocolademousse. Prijs p. p. € 26,50 (keuze uit 5 gerechtjes) Deze prijs is exclusief een chef-kok en een medewerker bediening.
Wij verzorgen uw graag uw barbecue aan huis. Of het nu op een heerlijke zomeravond is met enkele vrienden of familie of op een bedrijfsfeestje. Alles wat er voor nodig is om de barbecue te laten slagen, komen wij bij u bezorgen. Maar barbecueën is niet alleen voor de zomeravonden, want ook wintergrillen is hot. Stoofpotje op de Green Egg of een soepje bereid in de Dutch oven. Natuurlijk kunnen wij een menu serveren met diverse mondvermaakjes en die op de Green Egg bereiden. Uw gasten kleedden zich met mutsen en sjaals en worden verder verwarmd door buitenkacheltjes. De sfeer is gezet. Drankjes blijven koel in de ijsbar. Bij voorbaat een onvergetelijke ervaring. Neem een kijkje in het Barbeque Consepten 2024 voor acutele prijzen. Voorhandige tips en vragen kijk dan hier.